www.studrespublika.com :: Перегляд теми - а можна конструктивної критики?

www.studrespublika.com Зареєструватись Допомога Список учасників Пошук
www.studrespublika.com » Студреспубліка-2008 » а можна конструктивної критики?
Цей форум закрито  Цю тему заблоковано попередня тема :: наступна тема 
а можна конструктивної критики? 
ПовідомленняНаписане: субота травня 24, 2008 7:02 pm Відповісти цитуючи
хМаринка
Ще й паспорт не видали

Рейтинг : 2.5 / 5 - Кіл-ть голосів : 0Рейтинг : 2.5 / 5 - Кіл-ть голосів : 0
СР - чудовий проект. кращих я не бачила! і голосувала за нього, під час проведення конкурсу Молодіжний рейтинг року як за кращий проект ВМГО. але знаєте, я більше не хочу ним займатися. тому що мене дістало багато речей, які псують цей проект. наприклад, я не відчуваю елементарної вдячності від всеукраїнського оргкомітету: незважаючи на те, що вже другий рік підряд є головою оргкомітету регіонального етапу СР, цього року, мене навіть не поставили регіональним координатором, є Ілона, яка є моєю прекрасною подругою і з якою ми співпрацюємо, але мати хоч найменшу вдячність до мене і до моєї організації, яка робить СР у Рівному думаю ви повинні мати!

а ще - я думала, що СР не політичний проект - от дура наївна, правда? хоч я і голова припартійної молодіжки, за 3 роки (1 - участь, 2 - організація) ні разу не дозволяла собі піарити свою політичну силу!!! то для чого з СР у деяких регіонах роблять парад припартійних молодіжок, якщо це СТУДЕНТСЬКИЙ проект???
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення ICQ

ПовідомленняНаписане: субота травня 24, 2008 7:54 pm Відповісти цитуючи
Ronin
Дебатер

1) рішення по кандидатурах голів регіональних оргкомітетів ще не прийнято, поки є лише в.о.
2) давайте не політизувати проект. це, до речі, стосується всіх. бо, як мені відомо, по певних "молодіжках" пішли циркуляри про долучення до проведення Студреспубліки. Шановні, подивіться на себе Smile Принаймні, треба поважати організаторів та інтелектуальну власність. Хоча, нажаль, деякі політики в країні (обтяжені великою владою) звикли тільки маніпулювати та займатися рейдерством....
3) ребята, давайте жить дружно (ИМХО - не Леопольд, не Президент "Країни У")

ПовідомленняНаписане: неділя травня 25, 2008 12:11 pm Відповісти цитуючи
хМаринка
Ще й паспорт не видали

1) хм... а чому ж тоді на розсилку СР вже скинутий список регіональних організаторів?
2) так а що робити, коли регіональні СР політизують самі регіональні оргкомітети??? а яким молоджкам дані вказівки "про долучення до проведення СР"?
3) цілуком підтримую - для того і зробила цю тему Smile
Re: а можна конструктивної критики? 
ПовідомленняНаписане: понеділок травня 26, 2008 2:54 am Відповісти цитуючи
Elina
Студентський Мер

Рейтинг : 0 / 5 - Кіл-ть голосів : 1Рейтинг : 0 / 5 - Кіл-ть голосів : 1
хМаринка написав:
СР - чудовий проект. кращих я не бачила! і голосувала за нього, під час проведення конкурсу Молодіжний рейтинг року як за кращий проект ВМГО. але знаєте, я більше не хочу ним займатися. тому що мене дістало багато речей, які псують цей проект. наприклад, я не відчуваю елементарної вдячності від всеукраїнського оргкомітету: незважаючи на те, що вже другий рік підряд є головою оргкомітету регіонального етапу СР, цього року, мене навіть не поставили регіональним координатором, є Ілона, яка є моєю прекрасною подругою і з якою ми співпрацюємо, але мати хоч найменшу вдячність до мене і до моєї організації, яка робить СР у Рівному думаю ви повинні мати!

а ще - я думала, що СР не політичний проект - от дура наївна, правда? хоч я і голова припартійної молодіжки, за 3 роки (1 - участь, 2 - організація) ні разу не дозволяла собі піарити свою політичну силу!!! то для чого з СР у деяких регіонах роблять парад припартійних молодіжок, якщо це СТУДЕНТСЬКИЙ проект???

є багато питань, на які ти не знайдеш відповіді, якщо не формулюватимеш їх точніше і конкретніше.
наприклад, питання в тому, чи потрібна СР саме тобі?
якщо "так" - ти (разом з іншими такими ж) подолаєш всі негаразди... Smile
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 26, 2008 9:04 am Відповісти цитуючи
хМаринка
Ще й паспорт не видали

невже так важко зрозуміти, що якби не була потрібна мені, то я б не витрачала свій час на писанину на цьому форумі?!? ті, хто знають мене особисто, знають скільки сил і нервів я щороку віддаю СР

я для того і написала тут, щоб всеукраїнський оргкомітет хоч трохи задумався і змінив дещо у своєму ставленні до регіональних оргкомітетів!

так що я особисто вірю у світле майбутнє))) Wink

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 26, 2008 6:00 pm Відповісти цитуючи
inok
умная и красивая

Рейтинг : 5 / 5 - Кіл-ть голосів : 1Рейтинг : 5 / 5 - Кіл-ть голосів : 1
хМаринка
Скажи, что конкретно нужно поменять в отношении региональных оргкомитетов
А то я не пойму
начали о политичности, заканчиваем регионами.

"Студенческая республика - 2010"
+38-066-146-58-94
+38-093-351-98-98
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника ICQ
Re: а можна конструктивної критики? 
ПовідомленняНаписане: понеділок травня 26, 2008 11:35 pm Відповісти цитуючи
Elina
Студентський Мер

хМаринка написав:
...я не відчуваю елементарної вдячності від всеукраїнського оргкомітету: незважаючи на те, що вже другий рік підряд є головою оргкомітету регіонального етапу СР, цього року, мене навіть не поставили регіональним координатором, є Ілона, яка є моєю прекрасною подругою і з якою ми співпрацюємо, але мати хоч найменшу вдячність до мене і до моєї організації, яка робить СР у Рівному думаю ви повинні мати!

....я для того і написала тут, щоб всеукраїнський оргкомітет хоч трохи задумався і змінив дещо у своєму ставленні до регіональних оргкомітетів!

тобі потрібний папірець типу грамота "за досягнення в організації СР"?
офіційне "дякую" від голови всеукр. оргкомітету СР?
я впевнена, це не проблема.

хМаринка написав:

не можна жити в соціумі та уникати політики.
могло бути гірше. принанні, нікого ж не примушують організовувати "Майдани"? Smile

ПовідомленняНаписане: середа травня 28, 2008 10:56 pm Відповісти цитуючи
хМаринка
Ще й паспорт не видали

Цитата:

Скажи, что конкретно нужно поменять в отношении региональных оргкомитетов

1. всеукраїнський оргкомітет хоч міг попередити, що змінюється координатор (і я ним не буду)
2. перед тим, як створювати правила для всіх, провести хоча б бесіди з людьми з різних регіонів (не можна ставити однакові стандарти для маленького і великого міста)
3. заборонити регіональним оргкомітетам проводити СР для піару певних політичних сил, що проявяється у тому, що "молодіжки" створюють команди та використовують символіку існуючих політ. сил

Цитата:

тобі потрібний папірець типу грамота "за досягнення в організації СР"?
офіційне "дякую" від голови всеукр. оргкомітету СР?
я впевнена, це не проблема.

сонце, якщо ти і досі не зрозуміла ЩО я тут хотіла сказати, то мені шкода. і це не означає, що треба писати такі... навіть не знаю к їх назвати, щоб ти не образилась... речі на цьому форумі Smile

давайте закриємо цей топік, тому що все одно (я так зрозуміла) організатри його не читають Sad

ПовідомленняНаписане: четвер травня 29, 2008 10:45 am Відповісти цитуючи
Elina
Студентський Мер

хМаринка написав:
сонце, якщо ти і досі не зрозуміла ЩО я тут хотіла сказати, то мені шкода. і це не означає, що треба писати такі... навіть не знаю к їх назвати, щоб ти не образилась... речі на цьому форумі Smile

давайте закриємо цей топік, тому що все одно (я так зрозуміла) організатри його не читають Sad

організатори читають нові повідомлення з цього форуму впродовж години після їх написання. щонайменше декілька разів на день. (мої суб'єктивні спостереження), хоча звичайно, не всі організатори.

щодо розуміння ТОГО, ЩО ти хотіла тут сказати...
багато емоцій. не бачу логіки.

якщо ти СПРАВДІ хочеш вирішити якісь питання/нагальні проблеми по СР - звернись до оргкомітету безпосередньо.

ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 30, 2008 7:09 am Відповісти цитуючи
inok
умная и красивая

Рейтинг : 5 / 5 - Кіл-ть голосів : 1Рейтинг : 5 / 5 - Кіл-ть голосів : 1
хМаринка написав:

1. всеукраїнський оргкомітет хоч міг попередити, що змінюється координатор (і я ним не буду)

ну ты же знаешь
Цитата:

2. перед тим, як створювати правила для всіх, провести хоча б бесіди з людьми з різних регіонів (не можна ставити однакові стандарти для маленького і великого міста)

а кто сказал, что они одинаковые?
вообще-то каждый регион сам делает республику
Цитата:

3. заборонити регіональним оргкомітетам проводити СР для піару певних політичних сил, що проявяється у тому, що "молодіжки" створюють команди та використовують символіку існуючих політ. сил

это и так запрещено
Цитата:

читаем.

"Студенческая республика - 2010"
+38-066-146-58-94
+38-093-351-98-98
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника ICQ

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 02, 2008 6:02 pm Відповісти цитуючи
Евгений
Громадянин

Эту тему надо было назвать просто критикой! Конструктива я здесь не увидел!

а можна конструктивної критики? 
  www.studrespublika.com » Студреспубліка-2008
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години  
Сторінка 1 з 1  

Цей форум закрито  Цю тему заблоковано