Є ідея!!!! Давайте створимо на сайті, а в цьому нам допоможе модератор, який заснув після С.Р. і нічого не робить для життя і розвитку сайту, фото-галерею: життя студреспубліканців у кожному регіоні, життя ндлм, створимо розділи:
фото-політичне життя
фото-папарацці,
фото-гра"Мафія"
фото-нічне життя, (пянки, гулянки, секс, кальян, рок-н-рол),
фото-гумор,
фото-не по темі,
фото-ню,
фото-гламур,
фото-спорт,
фото-казус,
тощо
Не лінуйтесь!!!! Пишить свої пропозиції,висилайте свої фото.
Побажання модератору: створити на головній сторінці ссилку на вищеописане; започаткувати номінації:фото дня,тижня, місяця.
Підняти рейтинг сайту. Таке голослівна назва сайту, а відвідувачів раз, два...
Написане: неділя грудня 17, 2006 5:23 pm
Sonechko
Громадянин
Інга! Молодець! Я с тобою згодна на ВСІ 100!!! НАМ Є ЩО ПОКАЗАТИ! І ЗВІСНО ЦІКАВО ПОДИВИТИСЯ НА...
Написане: понеділок грудня 18, 2006 12:58 pm
Інга
Мафіозій
Sonechko написав:
Інга! Молодець! Я с тобою згодна на ВСІ 100!!! НАМ Є ЩО ПОКАЗАТИ! І ЗВІСНО ЦІКАВО ПОДИВИТИСЯ НА...
Розумієш, Сонечко!!!!! Це все чудово, але зрозуміло...грошей на це немає......от підпишемо спонсорів.....або знайдемо волонтерів......і людину, яка хоче цим займатися......
Написане: середа грудня 20, 2006 11:30 am
Sonechko
Громадянин
Розумієш, Сонечко!!!!! Це все чудово, але зрозуміло...грошей на це немає......от підпишемо спонсорів.....або знайдемо волонтерів......і людину, яка хоче цим займатися......[/quote]
Розумію Інгусік... Головне, звісно, знайти людину та визначитися з e-mailом куди надсилати фото та інфу. Я вважаю що кожному регіону є що показати!!!
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі