Минулого року для нашого регіону постала проблема, через деякі причини в нашому регіоні майже не залишилось людей, що хотіли займатись реалізацією проекту "Сутдентська республіка". Мені цікаво, яка ситуація в інших регіонах, і як ви знаходили вихід з ситуації (звісно, я якщо така мала місце).
Написане: вівторок вересня 30, 2008 11:18 pm
inok
умная и красивая
проблемы с кадрами есть всегда и везде
сначала сделали численный оргкомитет
а потом он сам уменьшился ввиду недееспособности некоторых его представителей
за счет расширения круга обязанностей оставшихся и делали республику
_________________ Матвийчук Наталья
Куратор мульти-фестивальной части
Международной программы
"Студенческая республика - 2010"
+38-066-146-58-94
+38-093-351-98-98
Написане: середа жовтня 01, 2008 9:19 am
Zarina
Квестер
Проблема в том, что у нас он уменьшился до 3!!!!!!человек.А втроём это было сложно сделать!
Вот теперь хочется, чтоб кто-то посоветовал как не повторить эту ошибку в следующем году!От этого я и тему эту на форуме открыла.
Написане: п'ятниця січня 09, 2009 12:43 am
shenka
Ще й паспорт не видали
не впевнена, що звертаюсь за адресою. але хочу звернутися хоч кудись. з питанням. вибачте за наївність
як вступити до Студентської республіки??
Написане: понеділок січня 12, 2009 11:59 pm
Урываев Александр
Мафіозій
))) Студенческая республика - не партия)). В нее не надо вступать. Это игра, а игра это всегда рамки и правила.
Попади в рамки, следуй правилам и ты в Студенческой республике)))
Написане: вівторок січня 13, 2009 12:37 pm
Ronin
Дебатер
shenka написав:
не впевнена, що звертаюсь за адресою. але хочу звернутися хоч кудись. з питанням. вибачте за наївність
як вступити до Студентської республіки??
Доброго дня!
Все дуже просто, якщо мова йде про вступ до ВМГО - треба звернутися до територіального осередку, а це можна зробити через регіонального координатора, та написати заяву про вступ до ВМГО.
Якщо це поблематично, або у Вашому регіоні осередок поки що не є зареєстрованим, зверніться до головного офісу ВМГО "Студентська республіка" за контактами, які є на сайті.
У випадку коли мова йде тільки про проект - Mitrandir правий
_________________ ........... ніколи не спить........... все бачить ))
Написане: п'ятниця січня 16, 2009 1:34 pm
Verezhak Ivanko
Мафіозій
Na raxynok kadriv to v 3 realno mogna vporatus z organizacijejy StResy na oblasnomy rivni, v nas togo roky byla sxoga sutyacija ...
A v procesi znaxodjatsja ljydu jaki vidpovidajyt za provedeja myltufestuvaliv...
A pislja gru ja vpevnenuj w4o bagajy4ux vstyputu v organizacijy naberetsja...
_________________ "Я знаю що я нічого не знаю, та інші і йього не знають" Сократ
Написане: субота травня 02, 2009 12:36 pm
Verezhak Ivanko
Мафіозій
Ja tak rozymijy Zarina otrumala bagany informacijy i znukla bezvistu bez sliv vdja4nosti..)_)_)
p.s. Cej post, ne nese nijakoji pruxovanoji syti i natjakiv . .)))
_________________ "Я знаю що я нічого не знаю, та інші і йього не знають" Сократ
Написане: понеділок травня 25, 2009 9:41 am
Zarina
Квестер
Verezhak Ivanko написав:
Ja tak rozymijy Zarina otrumala bagany informacijy i znukla bezvistu bez sliv vdja4nosti..)_)_)
Да нет, просто я поняла, что моя просьба о помощи была забыта, и все переросло в прирекание с модераторами форума и выяснениями отношений внутри организации НДЛМ, вообще наверное не стоит выносить сор из избы, или по крайней мере писать об этом на форуме, проблемы от этого все равно не решаться
Написане: субота червня 06, 2009 1:46 am
Verezhak Ivanko
Мафіозій
Zarina написав:
Verezhak Ivanko написав:
Да нет, просто я поняла, что моя просьба о помощи была забыта, и все переросло в прирекание с модераторами форума и выяснениями отношений внутри организации НДЛМ, вообще наверное не стоит выносить сор из избы, или по крайней мере писать об этом на форуме, проблемы от этого все равно не решаться
[b]Tak vse vuriwulos, ja tak rozymijy!
Jakw4o tak to ja tilku raduj ..)
p.s. Yspixy, ta kajfy vid gru . .!
Написане: четвер липня 16, 2009 10:18 pm
Адріан
Ще й паспорт не видали
Привіт всім!На даний час я являюся абітурієнтом, тобто ще не навчаюся у вузі.Але вже точно знаю, що буду навчатися в Чернігівському державному технологічному університету. Скажіть будь-ласка, чи можу я зараз приєднатися до Студентської республіки, щоб потім уже з 1 вересня зі свіжими ідеями та можливостями розпочати навчання!!!Просто за інформацією в інтернеті мені дуже сподобалась ваша організація.....Чекатиму на відповідь.....
Написане: п'ятниця липня 17, 2009 12:43 am
Verezhak Ivanko
Мафіозій
Адріан написав:
Привіт всімЧекатиму на відповідь.....
Dryge, vse v gutti mogluvo... Powykaj na saituky, tam je dostatnjo informaciji jaky tu wykajew... )))
Написане: вівторок липня 28, 2009 5:29 pm
Ronin
Дебатер
Студреспубліка є живою мережею і, природньо, здатна до мультиплікації. Супер, що вже виросло кілька поколінь її організаторів, які вийшли самі з середовища гри, були свого часу або депутатами студмагістратів, або студентськими мерами, або переможцями якихось із суб-фестів Студреспубліки.
І далі - таких людей стає все більше. При чому часто це не просто фіктивно-демонстративні персони, це - яскраві, креативні, але відповідальні особи.
СР активна постійно, а не лише з 1 вересня... завжди є чим зайнятися
_________________ ........... ніколи не спить........... все бачить ))
Написане: субота серпня 01, 2009 4:33 pm
Verezhak Ivanko
Мафіозій
Ronin написав:
СР активна постійно...
в Десятку!!!
Написане: вівторок серпня 04, 2009 6:19 pm
Баскаков Юрий
Громадянин
В Одессе в рабочей группе по организации студреспублики региональной было наверно человек 15-20, в основном те кто играл в разные годы, с каждым годом по пару новых человек добавляется, кто-то уходит.
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 2Перейти до сторінки 1, 2далі