Пятьдесят студентов, пятьдесят потенциальных бизнесменов, политиков, журналистов, спортсменов, общественных деятелей в своей стране, со своей экономикой и своим правительством. Всё это – фестиваль «Студенческая республика», который пройдет 23-25 июля под Минском. Набор новоиспеченных граждан уже начался!
_________________ ол ю нід із лав(с)
Написане: четвер липня 22, 2010 8:20 pm
alex_scherba
Мафіозій
А я там буду!
Написане: четвер липня 22, 2010 8:24 pm
inok
умная и красивая
а Матвийчук не едет в Минск?
_________________ Матвийчук Наталья
Куратор мульти-фестивальной части
Международной программы
"Студенческая республика - 2010"
+38-066-146-58-94
+38-093-351-98-98
Написане: четвер липня 29, 2010 1:31 pm
alex_scherba
Мафіозій
Привіт всім)
Поділюся коментарями, якою Була Студреспубліка в Білорусії.
Насправді, мене вразив підхід організаторів СР, адже вони, не боючись переслідувань, повністю змоделювали ту ситуацію, яка на сьгоднішній день склалася у Білорусії.
Із сильним Презедентом, сильною службою безпеки, подавленням революцій та мітингів, впливом великих держав-сусідів тощо.
Звичайно ж на республіці все розвивається адекватним шляхом та опозиційні сили, які виступали за зниженні дійсно непомірних податків, проти свавілля служб безпеки і т.д.
То ж можна сміло сказати, що Студреспубліка в БІлорусії вдалася і, сподіваюсь, стане добрим початком великої історії СР в БІлорусії)
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі