Я тут зайшов на форум, та ще й на свою улюблену сторінку "Парламентські дебати", почитав цікаві повідомлення щодо приналежності до універів. Виникає питання - ви будете брати участь у цьогорічному турнірі?
Написане: п'ятниця липня 27, 2007 3:42 pm
inok
умная и красивая
я-нет, потому что от харькова поедут победители регионального дебтурнира.
Написане: четвер серпня 16, 2007 10:57 am
&.ru
Ще й паспорт не видали
Хотелось бы побольше узнать, что ожидает учасников дебатного турнира и самое главное какие темы будут предложены для обсуждения (хотя бы приблизительно)
_________________ Матвийчук Наталья
Куратор мульти-фестивальной части
Международной программы
"Студенческая республика - 2010"
+38-066-146-58-94
+38-093-351-98-98
Написане: середа червня 04, 2008 8:14 am
Денис Ман
Ще й паспорт не видали
Я не дуже бачу відповідність назви розділу текстовим повідомленням, що тут є.
_________________ dionisMAN
Написане: середа червня 04, 2008 2:08 pm
Verezhak Ivanko
Мафіозій
особисто щодо участі в дебатах то досвіду немає.. .та думаю цього року виступити на всеукраїнському... команда м. Івано-Франківська...
_________________ "Я знаю що я нічого не знаю, та інші і йього не знають" Сократ
Написане: п'ятниця січня 16, 2009 1:47 pm
Verezhak Ivanko
Мафіозій
Verezhak Ivanko написав:
особисто щодо участі в дебатах то досвіду немає.. .та думаю цього року виступити на всеукраїнському... команда м. Івано-Франківська...
jak i o4ikyvalos ... komanda z Ivano-Frankivska - peremogci ...))) Pruvitajte g nas ...pravda ja ne brav y4ast, ta vserivno prujemno...
_________________ "Я знаю що я нічого не знаю, та інші і йього не знають" Сократ
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки назад1, 2